1000 Engel fra W:E

VIDEO Klokken 23:23 den 23. desember var det videopremiere for Welle: Erdballs «1000 Engel». De av dere som er familiære med Welle: Erdball og Funkhausproduktion vil vite at dette er folk som ikke leker video. Det vil si; lek er det så absolutt, men da lek gjort med flid og fantasi som resulterer i musikkvideoer med solid underholdningsverdi.

Welle: Erdball, "1000 Engel"

«1000 Engel»

En ny musikkvideo fra Welle: Erdball er derfor alltid en liten begivenhet, denne gang til promotering av låten og EP’en «1000 Engel». Eventuelt die neue ‘Sendung’, hvilket er hva Welle: Erdball gjerne kaller sine utgivelser. I fysisk format er «1000 Engel» en boks inneholdende CD og vinylsingle (pluss litt pynt og moro), begrenset til tusen eksemplarer og av Welle: Erdball ikke – tross totalt tolv spor – regnet å være et fullverdig album.

Hva gjelder selve låten «1000 Engel» er denne blant de klart bløtere leveranser fra Welle: Erdball, en lettere pompøs ehm… ‘ballade’ som er noe flau men også temmelig fin. Ulvene uler, småfuglene kvitrer, bjellene klinger, englene svever i kor og Lady Lila halter seg gjennom teksten som best hun kan. Ja, i det hele tatt. Den gjør seg godt til jul, den er en hyggelig Weihnachtsgeschenk til alle venner av Welle: Erdball. Og om arrangement og lyrikk er en stabel av klisjeer, så er videoen (selvsagt) ikke det hakk bedre. Underforstått totalt sett og hørt ganske så fan-fan-fantastisch.

Welle: Erdball

Welle: Erdball, L-R: ALF, Lady Lila, Fräulein Venus, Honey – Foto: Alex Hein

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments