Never Say Never

Kim Wilde, Never Say Never

Popheltinne og posterfavoritt de luxe Kim Wilde er straks klar med sitt første studioalbum på elleve år. Det rokker neppe verdens gang og velter nok ingen butikker, men er uansett verdt et lite notat for alle som husker Wilde med glede.

«Now & Forever» (1995) så lenge ut til å bli Wildes siste album, dalende interesse og labert salg gjorde at hun søkte andre veier enn fortsatt karriere i popbransjen. De siste årene har hun gjennom bøker og tv-programmer markert seg som rådgiver og ekspert på emnet hagestell hjemme i England. Kanskje ikke veldig rock ‘n roll, men hager er i det minste hyggelige saker.

Selv om det har skortet på nye album, har konsertartisten Wilde vært aktiv med jevne mellomrom. Hun nyter fortsatt en viss status på kontinentet, ikke minst i Tyskland, og opptrer i England i forbindelse med nostalgishow av type ‘Here And Now’.

«Never Say Never» lanseres av EMIs tyske avdeling den 08. september og inneholder åtte nye kutt foruten seks av Wildes største hits i oppdaterte versjoner. Grepet med å inkludere gamle vinnere som «You Keep Me Hangin’ On», «Cambodia» og «Kids In America» er trolig et smart trekk med hensyn til salgbarhet.

Den 15. august blir «You Came (2006)» lansert som single og smakebit, et spor som i sin opprinnelige versjon oppnådde 3. plass på den engelske singlelisten sommeren 1988.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments