Forever Not Yours

a-ha, How Can I Sleep With Your Voice In My Head

a-ha, How Can I Sleep With Your Voice In My Head
WEA, cd 2003

A-ha på scene er ikke stort å se på. Waaktaar og Furuholmen ser mest av alt ut som de har lyst til å komme seg hjem og se på tv, og Harket er til frontfigur å være noe tilnærmet bevegelseshemmet. a-has evner som liveband, rent visuelt, er i det hele tatt ikke særlig å skryte av, det musikalske holder dog solid standard.

«How Can I Sleep With Your Voice In My Head» – fin tittel, fin front – henter sitt materiale fra ulike steder i Europa høsten 2002, fra turnéen i forbindelse med «Lifelines» (2002). Med seg har a-ha Lindvall-brødrene som rytmeseksjon, Christer Karlsson på keyboards og Anneli Drecker (Bel Canto) på vokal. De utgjør en samspilt enhet som gir a-has materiale større tyngde og noe hardere kanter enn hva man er vant til fra studioversjonene.

Harkets vokale innsats står (selvsagt) til mer enn godkjent, i sum klarer a-ha på «How Can I Sleep With Your Voice In My Head» å understreke hvor mange kvaliteter og gode låter de har skapt gjennom karrieren.

«How Can I Sleep With Your Voice In My Head» reflekterer trolig i bedre grad enn studioalbumene hva a-ha, og da ikke minst Waaktaar, ønsker å fremstå som – som et kvalitetssterkt, klassisk poprockband med ønske om å bli tatt på alvor og få respekt også blant et kritisk, voksent publikum.

TRACKS

Forever Not Yours / Minor Earth Major Sky / Manhattan Skyline / I’ve Been Losing You / Crying In The Rain / The Sun Always Shines On TV / Did Anyone Approach You / The Swing Of Things / Lifelines / Stay On These Roads / Hunting High And Low / Take On Me / The Living Daylights / Summer Moved On

Produsert av a-ha