Electricks, Esther

Electricks

Electricks

ELECTRICKS

Moonlight settles on our tombs with the dust of centuries.

HVEM → Electricks er en ny og ubeskrevet duo fra Cookeville i Tennessee, USA. De introduserer seg ikke nærmere gjennom navn eller forhistorie, men i musikk opplyser de å være en 70-80’s influert synthpop duo med elementer av darkwave og postpunk samt nyere elektronisk indie.

HVA → «Esther» er låt nummer to – den første har tittel «Night Runner» – utgitt av Electricks. «Esther» er i tekst og toner inspirert av et besøk Electricks nylig gjorde på Greyfriars Kirkyard i Edinburgh, Skottland. Som etablert i årene 1561-62 er kirkegården rik på historie og stemning.

HVORFOR → Fordi «Esther» er riktig forførende darkwave og goth i atmosfære av måneskinn, gravsteiner og hvisken i vinden. Litt som et pust og en skisse, for «Esther» er flyktig og blir ikke så veldig lenge, allikevel er hun en fullbrakt låt i all sin deilige dunkelheit.

guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
17. mai 2022 07:06

… [Trackback]

[…] Find More on that Topic: indiestadt.net/2017/01/electricks-esther/ […]