Thieves Like Us

New Order, International

New Order, International
London, cd 2002

New Order har flere varianter av samleplater ute i butikkhyllene, hvorav «International» er den foreløpig siste. Albumets fokus er enkelt, «International» inneholder bandets mest kjente kutt fra og med debutsingelen «Ceremony» våren 1981 og helt opp til deres så langt siste studioalbum «Get Ready» (2001).

Da «Get Ready» er det eneste nye studioalbumet fra New Order siden 1993s «Republic» og «International» inkluderer hele tre spor fra «Get Ready», fremstår «International» totalt sett som en ganske overflødig utgivelse. Det er lite å utsette på låtene, det er lite å utsette på utvalget, det er lite å utsette på et omslag som er vel verdig Peter Saville – men den omfattende «Substance» (1987) står fortsatt som den beste introduksjonen til New Orders fineste og mest kjente materiale.

TRACKS

Ceremony / Blue Monday / Confusion / Thieves Like Us / The Perfect Kiss / Shellshock / Bizarre Love Triangle (Extended Dance Mix) / True Faith / Touched By The Hand Of God (Original 12″) / Round And Round / Regret / Crystal / 60 Miles An Hour / Here To Stay (Radio Edit)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments