Night Drive, Trapeze Artist Regrets

Night Drive

Night Drive

NIGHT DRIVE

Inspired by sci-fi cinematic landscapes, Night Drive creates modern synth-pop that explores the darker currents of abstract emotion.

HVEM → Night Drive er Rodney Connell og Brandon Duhon, de er basert i Austin, Texas, USA og har vært virksomme siden 2013. De har lansert flere singler og videoer, bl.a. «Drones» (2013) og «After Dark» (2014), som med hell fremviser deres grep om filmatisk sci-fi synthpop / -wave.

HVA → «Trapeze Artist Regrets» ble sluppet som single i mai måned, det som en aperitif før utgivelse av debutalbumet «Night Drive». Albumet ble lansert forleden dag, fredag den 16. juni, av Roll Call Records som LP, CD og digitalt, i alt elleve nye låter inkl. «Trapeze Artist Regrets»

HVORFOR → Fordi «Trapeze Artist Regrets» er henrivende elektropop av hjerte og sjel, i sonisk uttrykk og i detaljer konstruert av elementer fra både fremtid, nåtid og fortid; i total en tidløs helhet. Dessuten har selve tittelen – Trapeze artist regrets – noe magisk fascinerende ved seg.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments