None, Squall

None

None

NONE

Coldwave/Postpunk solo project from Germany.

HVEM → None er et soloprosjekt startet vinteren 2016 av Anna Nin fra Bremen, Tyskland. Alt skrives, synges og spilles (gitar, bass, synth/progr.) alene, sjanger er i all hovedsak cold wave / postpunk men samtidig er det tydelige spor av både darkwave, shoegaze, synth og kraut å høre. None platedebuterte med det selvutgitte (CD og digitalt) albumet «Odium» i februar 2017.

HVA → «Squall» er tittelkuttet fra et mini-album utgitt den 21. mars. None har nemlig vært særdeles aktiv gjennom vinter og vår 2017, i tett følgerekke etter «Odium» har None lansert to mini-album og to EP’er; det til nå foreløpig siste er «Alienari» utgitt den 1. mai. Som om det ikke var nok, den 8. juni slipper None nytt album med tittel «Vacuum» via Black Verb Records.

HVORFOR → Fordi «Squall» er, uten nødvendigvis å være typisk representativ for None, en låt som tar None på pulsen. Tung tristesse, søkende, pent upolert, med evne til å legge inn de små avgjørende grep på de akkurat riktige sted. «Squall» flyter så naturlig som bare musikk laget av ekte overskudd kan gjøre, hva None gjelder virker hun å ha overskudd og inspirasjon i mengder.