Ny EP fra Liquid Grey

VIDEO Forrige plate fra Liquid Grey, «Arsenic Dreams», holdt godt grep om et knippe smidige riff og melodier i manesjen for muskuløs goth rock. Ganske nøyaktig tre år etter «Arsenic Dreams» åpner Liquid Grey med bistand fra Mallory Murdock første dør inn mot nytt album.

Liquid Grey er basert i Kristiansand, Norge og fungerer som skalkeskjul for Mr. Grey aka Robert Averkios Steen-Antonsen, med andre ord sagt et soloprosjekt. Mr. Grey arbeider dog ikke i den totale ensomhet, tvert om samarbeider han flittig med en rekke andre musikere. Så også her på «Transfusion», Mallory Murdock fra det Nordrhein-Westfalen-baserte Bloodsucking Mallory er prominent til stede på vokal og Abby Cole (Delivered Soul, Tides Of Life) bidrar med keyboards.

Liquid Grey

Liquid Grey

Liquid Grey, Transfusion

«Transfusion»

High octane goth rock for highways.

Mr. Grey har sin bakgrunn fra gresk goth rock, helt presist nevnt fra gruppene New Zero God og Flowers Of Romance, og er dessuten aktiv i kollektivet Carnival Star. Soloprosjektet Liquid Grey våknet til liv en natt i 2010, et prosjekt som til nå har avstedkommet to album i «Grey Matters» (2011) og «Arsenic Dreams» (2014); begge disse utgitt på CD av den tyske labelen Echozone.

«Transfusion» ble lansert som EP den 16. april av JNB Media Records, ved siden av tittelkuttet i to versjoner er låten «Dark Days» inkludert i kraftfull single edit og elektronisk klubbmiks. Senere i år en gang følger nytt album fra Liquid Grey, tittel på dette vil lyde «Mercury».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments