Love Collides av Schonwald

VIDEO Med halvannet år gått siden forrige fullengder, «Between Parallel Lights», er det snart igjen dags for nytt album fra Schonwald. Duoen fra Ravenna, Italia ligger nemlig sjelden på den late side, tilsynelatende året rundt på randen av en ny låt, en konsert eller en turné.

«Love Collides» ble offentliggjort i dag, en første ørens fryd fra den kommende plate «Night Idyll». En fryd er «Love Collides» så visst, den viser Alessandra Gismondi og Luca Bandini fra deres mest elskverdige side. «Love Collides» svever i de høyere skylag av melodiøs darkwave, atmosfærisk shoegaze og hypnotisk dream pop; i lyd og visjon Schonwald akkurat slik vi liker å kjenne dem.

Schonwald, Night Idyll

«Night Idyll»

Schonwald

Schonwald

In a different time, in a distant place. Our love collides, our secret space.

«Night Idyll» er album nummer fire i rekken for Schonwald, det inneholder i alt ti låter og prydes med cover art signert Vincent Ripoll. Manic Depression Records sørger for utgivelse i format LP og CD samt til de mange digitale plattformer, slipp er forventet å skje i løpet av juni måned.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments