Caravan by Octolab

VIDEO Det svenske Octolab og Jonas Wolcher står bak hva som mye mulig er denne ukes beste nye musikkvideo. I hvert fall om kombinasjonen synthpop og eventyr faller i smak.

«Caravan» i seg selv er ingen helt ny låt, det er tvert om godt og vel to år siden den ble publisert via Soundcloud. Av format er «Caravan» subtil elektropop blottet for de store fakter, den heller stryker deg lett over skuldrene, antydende, og kommer langsomt nærmere for hver avspilling.

I wanted «Caravan» to be like a fairy tale and at the same time a dark gothic horror story.
– Jonas Wolcher

Videoen er regissert av Jonas Wolcher, dette en filmskaper hvis produksjon inkluderer aparte titler som «Zombienoid», «Die Zombiejäger», «Cannibal Fog» og «Roots Of Darkness». Det er derfor med kyndig hånd at «Caravan» er visualisert til en salig mikstur av italiensk horror, dark gothic og eventyr. Hovedrollen, ved siden av duoen Octolab, spilles av Ida Karolin Johansson.

Octolab

Octolab

Octolab holder hus i Lysekil og består av Arielle Andersson og Fredrik Lundwall Kindsäter, i deres arkiv finner vi albumet «The Timeless Room» (2007) og singelen «Mind And Matter» b/w «So Bizarre» (2014) foruten en rekke remikser gjort på vegne av andre artister. Ny plate er for øvrig i emning, dog er hverken tittel eller tidspunkt for utgivelse ennå annonsert.

Litt senere denne vår, nærmere bestemt den 28. april, blir Octolab også å finne på samleplaten «Ballerina – The Tribute To Shanghai» (pbh Media / Beatbox.se). «Fallen Ängel» er Octolab sitt bidrag til hyllesten av Shanghai, et band som nøt stor popularitet i Sverige rundt 1985/86.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments