Lilith Le Morte, Aut Aut

Lilith Le Morte

Lilith Le Morte

LILITH LE MORTE

Di scegliere o non scegliere, prima che sia troppo tardi.

HVEM → Lilith Le Morte er Alice Cusi (vokal, piano, synth, tr. maskin) og Annalisa Liuzzi (bass, tr. maskin, kor) fra Reggio Emilia i Italia. De to har har laget musikk sammen siden 2000, fra 2012 og til i dag under navnet Lilith Le Morte. De debuterte med den selvutgitte EP’en “777” i 2013.

HVA → “Aut Aut” er hentet fra Lilith Le Morte sitt debutalbum “Si rompe il silenzio nel giardino delle mandragole”, dette lansert i digitalt format og på CD av Swiss Dark Nights i februar måned. Kassett- og vinylutgave blir utgitt av Toten Schwan Records den 20. april.

HVORFOR → Fordi “Aut Aut” er et heftig eksemplar fra den grotte Lilith Le Morte romsterer i, hamrende piano, slamrende bass og trommemaskin, vilter vokal. Teater, goth, progressiv- og alternativ rock pluss mere til, “Aut Aut” er en låt hvis personlighet gnistrer av punk og pasjon.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments