Lilith Le Morte, Aut Aut

Lilith Le Morte

Lilith Le Morte

LILITH LE MORTE

Di scegliere o non scegliere, prima che sia troppo tardi.

HVEM → Lilith Le Morte er Alice Cusi (vokal, piano, synth, tr. maskin) og Annalisa Liuzzi (bass, tr. maskin, kor) fra Reggio Emilia i Italia. De to har har laget musikk sammen siden 2000, fra 2012 og til i dag under navnet Lilith Le Morte. De debuterte med den selvutgitte EP’en «777» i 2013.

HVA → «Aut Aut» er hentet fra Lilith Le Morte sitt debutalbum «Si rompe il silenzio nel giardino delle mandragole», dette lansert i digitalt format og på CD av Swiss Dark Nights i februar måned. Kassett- og vinylutgave blir utgitt av Toten Schwan Records den 20. april.

HVORFOR → Fordi «Aut Aut» er et heftig eksemplar fra den grotte Lilith Le Morte romsterer i, hamrende piano, slamrende bass og trommemaskin, vilter vokal. Teater, goth, progressiv- og alternativ rock pluss mere til, «Aut Aut» er en låt hvis personlighet gnistrer av punk og pasjon.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments