Forever Grey, Lost in A Moment

Forever Grey

Forever Grey

FOREVER GREY

… in the silence of the night, Løṩł IṈ ∆ MøM∑Ṉł.

HVEM → Forever Grey er Kevin Czarnik og Sam Kubiak fra Grand Rapids, Michigan, USA. Første utgivelse fra Forever Grey – EP’en “Poems About Eternity” – kom for temmelig nøyaktig to år siden, i mars 2015. Etter den har fulgt skred på skred av kald og dunkel wave fra Forever Grey.

HVA → “Lost In A Moment” er en selvstendig låt / single utgitt i desember 2016, den markerer således avslutningen på et år som så Forever Grey utgi kassetten “Autumn Calling” og CD’en “Alabaster Chamber”. “Lost In A Moment” er deres i alt niende utgivelse i løpet av snaut to år.

HVORFOR → Fordi “Lost In A Moment” gir et godt bilde av Forever Grey, som i essens er cold- / darkwave i et renskårent sparsommelig lydbilde og med tekstlinjer av likbleke ord i vers til og fra kvinnelig og mannlig vokal. Distansert men slettes ikke uvennlig, snarere ganske så forførende.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments