Dreaming Dark City, Keep The Beat

Dreaming Dark City

Foto: Atle Borgeteien

DREAMING DARK CITY

Electropop band fra Hønefoss og Oslo.

HVEM → Dreaming Dark City er en duo med arnested Hønefoss/Oslo bestående av Bjørn-Erik Borg og Fredrik Ihler, disse to vil av flerfoldige være kjente fra henholdsvis The Murder Mystery og Up Against The Phantom. Dreaming Dark City er ment å være et sideprosjekt til de to band.

HVA → «Keep The Beat» er første låt, første single, fra Dreaming Dark City, utgitt i januar som nylig var av labelen Hello Human Records. Album er på gang, forventet utgivelse i løpet av 2017.

HVORFOR → Fordi «Keep The Beat» er sødmefull elektropop som lytt for lytt smyger seg sakte innpå og under huden, halvt våken midt mellom en rosa drøm og bynattens neonlys. «Keep The Beat» har det sound og den stemning bandnavn bærer bud om, Dreaming Dark City så absolutt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments