Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/wfc/wordpress-font-customizer.php on line 521 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/infinite/infinite-scroll/class_infinite.php on line 243 Black Heart, Alekto – Indiestadt

Black Heart, Alekto

Black Heart, Alekto

Black Heart, Alekto
Underwaves, digital 2016

Alekto er en av de tre erinnyene i gresk mytologi, straffens og hevnens gudinner som skrider frem gjennom uværsskyer, med hår av slanger og med svøper i hendene. Når disse kommer er det ingen steder syndere kan unnslippe, de vil alle bli innhentet.

Gresk mytologi var tematikk for Black Heart også på fjorårets overbevisende «All Is Lost», så når hun – Corina Cinkl – avrunder året som var med EP’en «Alekto», blir denne mye å oppleve som en forlengelse av albumet. Både i musikk og tekst ville «Alekto» glidd sømløst inn i «All Is Lost».

«Alekto» beveger seg langs stiene der dark- og ethereal wave trives, tiltrekkende vakker på overflaten men som gjerne er hos Black Heart med en mørk understrøm, en indre byrde som her er representert ved den hvileløse og alltid uforsonelige Alekto. Det er en utmerket låt som løftes enda litt hørt i samspill med video filmet og klippet av Theresa Adamski (Crystal Soda Cream).Med som følge på EP’en er «Alekto» i remiks av Normotone (Bruno Laborde), en noe skarpere og rytmisk langt tyngre versjon som står seg bra og understreker låtens indre mørke. Enda bedre er Knifesex (Vanessa Irena fra The Harrow) sin glimrende remiks av «Black Heart» (org. å finne på «All Is Lost»), drømmende pop i et spøkelsesaktig lys fra det hinsidige.

Summa summarum er «Alekto» en fin utgivelse og gave (gratis nedlasting) fra Black Heart, et farvel til 2016 like mye som et velkommen til 2017. Vi gleder oss til flere toner fra Black Heart.

TRACKS

Alekto / Alekto (Normotone Remix) / Black Heart (Knifesex Remix)

Produsert av Corina Cinkl

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments