Nytt fra I Tpame I Tvrame

VIDEO Vårt første møte med I Tpame I Tvrame fant sted høsten som var, en dag i september. Siden den dag har duoen fra Tirana offentliggjort ytterligere fire låter og videoer, av de fire er det spesielt en – sluppet rett før julehelgen – som evner å skape momentant glede.

«There’s No Place To Call Home» ble lansert den 20. desember, en smakfull bit lett vemodig og fengslende fengende minimal synthpop til film i svart-hvitt fra marked og tivoli. Musikk og video er ved I Tpame I Tvrame – Franc Kurti og Dina Hajrullahu – , innspilling og miks er kreditert Bledi Boraku. «There’s No Place To Call Home» er, ved siden av den flotte «Nevermore» fra tidligere i år, uten diskusjon den lifligste pop og melodi I Tpame I Tvrame har servert oss.

«There’s No Place To Call Home» er første snitt av «EP2», låt og video nummer to fra «EP2» ble publisert den 26. desember og bærer tittel «Leaving». Denne siste preges av markant bass og gyngende groove som fundament for en låt i krysset darkwave, drone og elektronisk shoegaze.

I Tpame I Tvrame, There's No Place To Call Home

«EP2»

I Tpame I Tvrame

I Tpame I Tvrame

There’s no place to call home, there’s no place to call my own.

I november kom to låter, «Will Never Forget» og «Today» (Slow Motion)», via Tangula Records. Begge av tyngre og mer monoton karakter enn «There’s No Place To Call Home», i disse er det vanskeligere å høre konkret popmusikk. «Today» (Slow Motion)» er dog å regne blant I Tpame I Tvrame sine fremste låter, en mørkt skurrende og sakteflytende elektronisk bedøvelse som lytt for lytt fester stadig sterkere grep. En fascinerende sak.

Med disse siste fire titler har I Tpame I Tvrame utgitt totalt ni låter gjennom første eksistensår, samtlige av de ni holder mål og minst halvparten er ordentlig fryd. Ja takk til enda flere i 2017.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments