Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/wfc/wordpress-font-customizer.php on line 521 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/0/indiestadt.net/httpd.www/wp-content/themes/hueman-pro/addons/pro/infinite/infinite-scroll/class_infinite.php on line 243 Kist, A Haunted House – Indiestadt

Kist, A Haunted House

Kist, MusicKist

KIST

Kist er et electropop prosjekt som så dagens lys første gang i mai 2015.

HVEM → Kist er et samarbeide mellom Christine Litle (kjent fra Jane Helen og Ugress) og Isak Rypdal (kjent fra Electro Spectre og aka Model1). De debuterte i mai 2015 med singelen «Rainy Day», fulgt opp av single nummer to – «Release Me Now» – i august samme år.

HVA → «A Haunted House» er hentet fra debutalbumet «MusicKist» utgitt av Crab Key Records sommeren 2016. Dette et album som med god margin finner plass blant de fineste utgivelser av norsk synth- / elektropop i inneværende tiår, «MusicKist» er like stilig i innhold som på omslag.

HVORFOR → Fordi «A Haunted House» er et fullgodt eksempel på duoen Kist og deres evne til å balansere melodiøs eleganse med de mørkt ambivalente undertoner. «A Haunted House» er i melodi og arrangement sensuell synthpop, i stemme og tekst sanses en hemmelighet, en uro.