Kist, A Haunted House

Kist, MusicKist

KIST

Kist er et electropop prosjekt som så dagens lys første gang i mai 2015.

HVEM → Kist er et samarbeide mellom Christine Litle (kjent fra Jane Helen og Ugress) og Isak Rypdal (kjent fra Electro Spectre og aka Model1). De debuterte i mai 2015 med singelen “Rainy Day”, fulgt opp av single nummer to – “Release Me Now” – i august samme år.

HVA → “A Haunted House” er hentet fra debutalbumet “MusicKist” utgitt av Crab Key Records sommeren 2016. Dette et album som med god margin finner plass blant de fineste utgivelser av norsk synth- / elektropop i inneværende tiår, “MusicKist” er like stilig i innhold som på omslag.

HVORFOR → Fordi “A Haunted House” er et fullgodt eksempel på duoen Kist og deres evne til å balansere melodiøs eleganse med de mørkt ambivalente undertoner. “A Haunted House” er i melodi og arrangement sensuell synthpop, i stemme og tekst sanses en hemmelighet, en uro.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments