Antipole, Deco Blue

Antipole, Deco Blue

ANTIPOLE

Dreamy darkwave. Melodic-hypnotic post-punk.

HVEM → Antipole er en gruppe på to fra Trondheim, Karl Morten lager musikk og Anne-Christel lager design. Det første livstegn fra Antipole kom senhøsten 2014 med mini-albumet “Panoply. Songs For AC”. Etter et stille 2015 har Antipole i 2016 dryppet nye låter med jevne mellomrom, til glede for en sakte men sikkert voksende skare tilhengere i små kriker og kroker rundtomkring.

HVA → “Deco Blue” er årets fjerde single fra Antipole og kan faktisk skilte med vokal, hvilket er første gang for det til da rent instrumentale Antipole. Mats Davidsen – fra Painted Romans og før det igjen i Wallpaper Silhouettes – synger og er dessuten kreditert med bass.

HVORFOR → Fordi “Deco Blue” holder solid grep om de dype, lavfrekvente bølger av postpunk som er Antipoles varemerke, i samme stund tilføres frisk pust gjennom sang og et noe fyldigere lydbilde. “Deco Blue” tydeliggjør den latente alternativ-kommersielle kraft som bor i Antipole.