Sticky with Batboner

VIDEO Det er bare et lite knippe hverdager og andre skremsler siden Batboner ga ut to singler i tilnærmet tandem, og så sannelig er de ikke denne uke igjen aktuelle med ny single.

Som en ekstra attraksjon byr Batboner i denne runde også på video, hvilken er deres første av sorten. Laget etter prinsipp av DIY – ‘Shot during a hectic day in june we managed to get everything done by ourselves’ – er “Sticky” gitt en stilig video som står godt til både låt og band. Batboner i kulisser av kirkegård, spøkelseshus og eventyrland; det meste er som i tegneserie. Det passer perfekt bra. “Sticky” som låt er surf + garasje i dans med knokler og skjeletter fra deathrockens kjellere, i raslende rytmikk, i heftig vokal, i riff som favner en rekke iørefallende grep.

Batboner

Batboner – Foto: Anja Regine Oddmarsdatter Schönhaug

Med “Sticky” har Batboner sendt ut nok en vellykket single – de to fra i sommer er “Consent” og “Stuck” – , og det uten å repetere formel. Alle de tre singler har distinkte særpreg samtidig som de utvilsomt bærer tydelig stempel av Batboner.

I alt er disse sakene så bra at det virkelig er å håpe at de fire – Floyd Eric Vawter på sang, Yod Amygdala (Bjørnar Hegge) på gitar, In Absentia Dei (Vidar Schiefloe) på bass og Zonetripper på trommer – holder Batboner i aktivitet og live en stund fremover.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments