Oh my Dear Deer

Dear Deer, Oh My...

Dear Deer er en ny duo i feltet for postpunk, stiftet i 2015 og inntil nå uten annet enn en håndfull konserter – blant disse som support for The KVB – samt et par demoer å vise til. Enn så lenge, for ganske snart er Dear Deer på gaten med deres første plate hvis tittel er «Oh My…». Gradene av oh my… favner garantert sinne, sarkasme og kjærlighet.

Dear Deer holder til i Lille, Frankrike og består av Claudine Sabatel Sourdeval på vokal + bass og Federico Iovino på vokal, gitar + synth / progr. Selv om Dear Deer er et nytt navn, er de to medvirkende ikke blanke ark. De har begge erfaring og bakgrunn fra andre band i Lille, Sabatel fra det batcave-inspirerte Cheshire Cat (The Bouncing) og Iovino fra det eklektiske Popoï Sdioh.

Av de erfaringer kan sluttes at Dear Deer ikke er postpunk og cold wave av linjeformet type, de er av en friere variant i retning no wave med drypp av primitivitet, industri og teatralsk hysteri.

Tre spor fra det kommende debutalbumet «Oh My…» er denne uke tilgjengeliggjort for lytt, hva de viser er at Dear Deer evner å montere medrivende låter som er rike på temperament og personlighet. Av de tre er spesielt «Claudine In Berlin» og «Clinical Physical» verdt kryss i taket.

«Oh My…» lanseres 1. oktober, franske Manic Depression Records står for vinylversjonen mens cd-utgaven kommer i samarbeid mellom Manic Depression og sveitsiske Swiss Dark Nights.