All Aboard for Funtime

Shad Shadows, Funtime

Luca Bandini og Alessandra Gismondi befinner seg som oftest hjemme under fanen Schonwald, men i enkelte netter beveger de seg ut som Shad Shadows. I inkarnasjon av Shad Shadows vektlegger duoen elementer fra soundtracks og industriell dans og disco, som resultat musikk av kaldere og mer maskinell art enn hva Schonwald forvalter.

I dag, med en slags skrå hilsen til og hurra for den amerikanske uavhengighetsdagen, slipper Shad Shadows en versjon av Iggy Pops «Funtime» til allmenn forlystelse. Denne opprinnelig fra «The Idiot» (1977), fra Iggys og kompis David Bowies begivenhetsrike dager og netter i Berlin.«Funtime» omskapt av Shad Shadows er blitt en forførende god versjon, i dempet belysning og hypnotisk takt flyter Bandini og Gismondi lavmælte gjennom et hedonistisk skyggeland hvor fun kanskje ikke er i det hele tatt, eller kanskje er noe helt annet enn hva du trodde.

Shad Shadows’ metode i større omfang enn bare denne coverversjonen kan høres på fjorårets albumutgvielse «Minor Blues», digitalt tilgjengelig samt utgitt i format LP av Disko Obscura.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments