Ny EP fra Paradox Obscur

Paradox Obscur

Paradox Obscur, mens vi venter på «Ατραπός»

Toxic Razor og Kriistal Ann aka Paradox Obscur har i sommer tre spor og ny EP på gang. Tittel på EP er «Ατραπός» – som betyr sti eller gangvei – hvilket varsler at Paradox Obscur ved denne anledning vender ryggen til engelsk og heller gir oss greske tekster.

«Ατραπός» er stipulert til utgivelse den 3. juli, frem til den tid kan ett av tre spor spilles av som teaser. Oppgaven som lokkemat er gitt til «Ανδρείκελα» (andreíkela – dummies), en oppgave den behersker til det fulle. «Ανδρείκελα» er knall og på alle vis Paradox Obscur av grom kvalitet.

Hovedårsaken til å annonsere «Ατραπός» allerede nå er at den fysiske utgaven i format 7″ vil begrenses i et opplag tilsvarende antall forhåndsbestillinger. Sagt på en annen måte er den fysiske utgivelsen forbeholdt den harde kjerne, for de som er villige til faktisk å betale litt for å støtte artister de setter pris på.

Utgivelsen preges av denne tanke gjennom å inkludere, sånn foruten musikk på klar vinyl, fine – om enn kanskje ikke veldig nyttige – saker som en poster, tre kort med tekster, et klistremerke, en nøkkelring (den er i og for seg nyttig) og – but of course – en liten pyramide.

Om en liten boks limited edition deluxe av «Ατραπός» frister er det altså mulig å legge inn bestilling frem til den 3. juli.