The KVB in Deep

The KVB

The KVB – Foto: Rebecca Cleal

Duoen Nicholas Wood og Kat Day – The KVB – er blant de artister som holder et imponerende høyt aktivitetsnivå. Fire album samt et pent knippe ep’er, singler og kassetter er det blitt siden 2010, og dette samtidig som de støtt og stadig er ute på turné. Til våren blir det ny runde med album og konserter på kryss og tvers gjennom Europa.

Det kommende album har fått tittel «In Desire» og Invada Records vil sørge for at det slippes til annonsert dato den 11. mars. «In Deep» er plukket ut til rollen som første single, en låt vi har hørt noen ganger før i tidens løp men som fortsatt lyder aldeles fortreffelig. Video er dessuten på gang til «In Deep», trolig å se om ikke altfor mange uker.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/235962451″ params=»color=#dd4646&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

I en tid hvor bare de relativt få er villige til å betale harde kroner for musikkutgivelser og minnet er heller flyktig, er konstant tilstedeværelse trolig avgjørende for hvorvidt et band klarer å bygge en base stor og solid nok til at hjulene går rundt. The KVB gjør dette på riktig vellykket måte, de er på sett og vis alltid rett rundt hjørnet med noe – og på den måten holder de både interessen ved like pluss samler sakte men sikkert inn flere tilhengere.

The KVB, Of Desire