Ny video fra Electro Spectre

VIDEOElectro Spectre avslutter 2015 og innleder 2016 med ny video og single. Video for «Never Let Go», regissert av Rune Hov, ble sluppet nyttårsaften, låten / singelen blir tilgjengelig for streaming og nedlast gjennom de vanlige kanaler i løpet av første nyttårsdag.

«Never Let Go» er en siste teaser innen albumet «Beautiful Lies» lanseres den 15. januar, og her i denne omgang skal ikke annet sies enn at «Never Let Go» er tonene av det riktig inderlige, riktig bevende, Electro Spectre som står med hjertet i hånden. En god start på musikkåret 2016.

guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
17. mai 2022 05:40

… [Trackback]

[…] Read More Information here on that Topic: indiestadt.net/2016/01/ny-video-fra-electro-spectre/ […]

trackback
19. mai 2022 13:10

… [Trackback]

[…] Find More Info here on that Topic: indiestadt.net/2016/01/ny-video-fra-electro-spectre/ […]