Amino in the Shadows

Amino

Amino

Amino er duoen Paula fra UK og Kjell Roll Elgsaas fra Norge. De har jobbet sammen siden 2008, navnet Amino kom imidlertid ikke på plass før i 2013. De er å regne som et rent studio- / internettprosjekt da begge jobber i sine respektive hjemmestudio og utveksler idéer, filer og mikser seg imellom over nett.

Etter først å ha gjort ymse coverversjoner – av bl.a. Desireless, Mesh og OMD – har Amino nå begynt å legge ut egenskrevet materiale. To riktig gode låter – «Incomplete» og «Shadows» – er kommet i høst, især sistnevnte er det virkelig verdt å låne tid og øre til.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/229125685″ params=»color=#dd4646&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Med den stil og nerve som dette holder, viser Amino at de står på solid fundament. Her det bare å bygge høyere og videre. Flere låter, takk.