Det er høst, det er Schonwald

VIDEOSchonwald kommer denne høst – og det veldig snart, nærmere bestemt den 5. november – med sitt tredje album. Fjorårets glitrende «Dream For The Fall» ble en nær og kjær venn, vi gleder oss derfor til å hilse på «Between Parallel Lights».

Schonwald er ikke så veldig tyske som navnet indikerer, duoen Alessandra Gismondi (vokal, bass) og Luca Bandini (gitar, synth og trommemaskin) stammer fra noe lengre sør – Ravenna, Italia. Der, ved Adriaterhavets kyst, skaper de mørke, deilige toner i møteplassen rundt dark wave, postpunk og shoegaze. Om du liker The Cure og sånt, liksom.

«Between Parallel Lights» leveres fra og med torsdag den 5. november av Anywave / Manic Depression Records, teaser «Lux» lover temmelig godt for albumet.

Schonwald

Schonwald – Foto: Damien Lafargue

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments