The New Nekropolis

Nekropolis

Nekropolis, Live 1982

Thanasis Zlatanos og Trygve Mathiesen er igjen sammen som Nekropolis og benytter høsten til å spille inn nytt materiale. Det nye tilvirkes gjennom tre bolker: «The Thessaloniki Sessions July 2009», «The Moron Sessions Sept 2009» og «The Next Step Sessions Oct 2009».

Navnet på den midterste av disse tre henspeiler på at Geir ‘Moron’ Brurok (Betong Hysteria) deltar. Intensjonen er å utgi det hele på albumet «The New Europeans» vinteren 2010.

Nekropolis var i sin tid et heller kortvarig prosjekt sentrert rundt Thanasis Zlatanos (Lumbago), Trygve Mathiesen (YM:Stammen, LiK m.fl.) og Sven Kalmar (Ung Pike Forsvunnet, Holy Toy m.fl.). Dannet i 1982 og vel mer eller mindre også avsluttet innen utløp av samme kalenderår. Deres éne plate ble pga. ymse uenigheter til sist utgitt under Thanasis Zlatanos’ navn på tampen av året, lansert via Lollipop Records.

Nekropolis

«Nekropolis»

Noen år senere (1984) publiserte Mathiesen kassetten «December» (liveopptak) på sin egen label Likvidér. Foruten de to utgivelsene ligger det et bidrag her og der og slenger på enkelte samleutgivelser, men i sum er Nekropolis’ diskografi altså ikke av de mest omfattende.

Om nytt materiale lyder spennende, så er det også gammelt på vei. Albumet «Nekropolis» er overført til cd og vil om kort tid, enn ikke stadfestet dato, slippes av Hommage Records. Og det i en versjon som foruten de tolv opprinnelige titlene vil hekte ved et tungt tonn demoer, outtakes og konsertopptak som bonus.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments