Zodiac Mindwarp til Norge

Zodiac Mindwarp

Sleazy, nær parodisk, hardrock med snitt av biker og grebo som pynt var Zodiac Mindwarp And The Love Reactions musikalske resept. Med et visuelt ytre tuftet på Mad Max som prikk over i, var det ikke veldig mange som tok Mark Manning og kumpaners tegneserievisjoner på ramme alvor.

Dét var trolig heller ikke hensikten med Zodiac Mindwarp And The Love Reaction, Manning var seg bevisst det overdrevne og leverte musikk og tekster tongue-in-cheek. For en stakket stund lot publikum seg engasjere, «High Priest Of Love EP» (1986) toppet den engelske indielisten, og singelen «Prime Mover» (1987) samt albumet «Tattooed Beat Messiah» (1988) karret seg begge inn på topp 20 i England. Straks etter var nyhetens interesse over, og Zodiac Mindwarp And The Love Reaction forsvant fra jordens overflate.

Mark Manning, som i det sivile livnærer seg som grafisk artist og forfatter, har imidlertid sparket nytt liv i bandet de senere år. Tilbake fra det originale The Love Reaction befinner det seg i dag kun Cobalt Stargazer (eg. navn Geoff Bird, en herre som også har spilt med Wham! og The Grid), de øvrige posisjonene ivaretas av Jack Shitt og Bruno «The Cat» Agua.

Nytt studioalbum, «We Are Volsung», er ventet denne høst, og i den forbindelse blir det konserter. To datoer er stablet for Norge, fredag den 23. oktober på Elm Street, Oslo og påfølgende dag på Gamle Smia i Gjerdrum. Størrelsen på arenaene illustrerer greit hvilken beskjeden status Zodiac Mindwarp And The Love Reaction av i dag nyter, dog blir det sikkert underholdende nok for de som løser billett og presser seg sammen.

Se https://myspace.com/zodiacmindwarp1 for mer info.