Pixies og Minotaur i forhåndssalg

Pixies

Pixies’ tidligere annonserte boks er fra og med dagens dato, mandag den 15. juni, mulig å forhåndsbestille, med forventet utkjøring fra lager i slutten av september / medio oktober. Av flere oppfattes «Minotaur» som dårlig nytt, og dét med god grunn siden hva vi egentlig ønsker oss er nytt studioalbum.

Det har nå passert fem år siden Pixies’ ble gjenforent våren 2004, fem år med aktivitet på konsertfronten men full manko hva gjelder nytt materiale. I og med «Minotaur» må massene belage seg på enda mer ventetid før et eventuelt nytt album viser seg.

Pixies, Minotaur

Nuvel. Om ikke annet virker «Minotaur» å bli en riktig lekker boks. Noe mindre hadde heller ikke vært å forvente, vi snakker tross alt 4AD som ansvarlige og det faktum at Vaughan Oliver og Simon Larbalestier – eksekutørene bak Pixies’ originale omslag – er krediterte innpakningen. Standardutgaven inneholder samtlige fem album – «Come On Pilgrim» (1987), «Surfer Rosa» (1988), «Doolittle» (1989), «Bossanova» (1990), og «Trompe Le Monde» (1991)» – på cd så vel som dvd, konsertopptak på dvd fra Brixton Academy, London 1991, dvd med samtlige av Pixies’ promovideoer, samt selvsagt tykk bok pakket med kunst i Pixies’ ånd. Billig er den ikke.

En begrenset utgave, kun tretusen kopier (signerte), inkluderer i tillegg samtlige album på vinyl, posters, trykk, og enda tykkere bok. Denne utgaven veier sånn omtrentlig to tonn og er… tja, hysterisk ubillig. Helst for fanatiske fans med fyldig konto.

Mer info via www.myspace.com/pixies