Til gårds med Dinosaur Jr.

Dinosaur Jr.
Howdy!

Bransjens minste, men langt fra mest stillferdige, dinosaur er igjen på gang med ny plate. Forrige møte var i 2007 og het «Beyond», bandets første album på ti år og det første siden 1988 med den opprinnelige trio på plass. Mastermind J Mascis har i alle år styrt skuta, i perioder i en slik grad at Dinosaur Jr. i realiteten har vært et soloprosjekt.

Da Mascis og bassist Lou Barlow (som i årene etter 1988 har markert seg med Sebadoh) til slutt fikk lagt sine uenigheter bak seg, ble det innledningen på et revitalisert Dinosaur Jr. Murph, trommis, vendte også hjem, og fra 2005 og frem til i dag har alt vært fred og lykke de tre dinosaurer mellom. Det kritikerroste «Beyond» understreket at Mascis / Barlow / Murph hadde all kjemi intakt, ikke minst fremstod de som et band som denne gang koste seg i selskap. Hvilket ble ditto demonstrert med den fine figur de gjorde under fjorårets Norwegian Wood.

Dinosaur Jr.’s niende album er gitt tittelen «Farm», en plate som etter beskrivelsene å dømme ikke kommer til å revolusjonere noe men heller viderefører det sound og den visjon bandet alltid har stått bak. «Farm» forvaltes av Jagjaguwar – Dinosaur Jr.’s første album på den labelen – og er oppført med amerikansk release tirsdag den 23. juni.

Farm:

Pieces / I Want You To Know / Ocean In The Way / Plans / Your Weather / Over It / Friends / Said The People / There’s No Here / See You / I Don’t Wanna Go There / Imagination Blind

Mer info via www.dinosaurjr.com/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments