Liliedugg springer ut

Liliedugg, 2009

Liliedugg, 2009 – Foto: Jan Walaker

Liliedugg har etter utgivelsen av det retrospektive «Sannhetens Voktere» i 2007 raslet med løfter om nytt materiale. Ny plate er under sakte konstruksjon, og fredag selveste den 01. mai kommer første lille teaser.

«Sucking The Corporate Cock Of Satan», eller eventuelt «S.T.C.C.O.S.» om barn er tilstede, kan lastes som single fra det relativt korporative iTunes fra og med arbeidernes dag. Låten har blitt fremført live under Lilieduggs sporadiske konserter de siste par år, den er temmelig knall og en verdig manifestasjon over Lilieduggs retur. Eller… vent nå litt, stopp og en kvart… om du ikke bryr deg så veldig om iTunes eller ikke klarer å vente, «Sucking The Corporate Cock Of Satan» kan hentes her og nå >>> STCCOS.mp3.

Liliedugg – Lars Vold (vokal), Gunnar Mo (gitar), Steinar Vikan (gitar), Torgeir Vikan (bass), Per Heide (trommer) – har for øvrig mer i ermet for den 01. mai. Til støtte for finanskrisens egentlige ofre, spiller Liliedugg opp til dans utenfor Oslo Børs.

Det er med den aller største fornøyelse at vi har gleden av å invitere Dem til vårens vakreste eventyr. Nei, ikke kastanjene som blomstrer i Bygdøy Allé – men til det sagnomsuste selskapsorkesteret Lilieduggs utendørskonsert den 1ste mai d.å., som finner sted ved Oslo Børs, kl. 17:30. Adgang er, av forskjellige grunner, gratis.

Se www.liliedugg.com for mer info og moro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments