Total pop med Erasure

Erasure

Trenger vi strengt tatt flere samlere fra d’herrer Bell og Clarke? Det er tross alt ikke mer enn snaue seks år siden vi fikk «Hits! – The Very Best Of Erasure». På den annen side, Erasure har produsert en lang rekke singler og tilhører på ingen måte de hyppigste eller mest kyniske på kompilasjonsmarkedet.

Når Mute den 23. februar samler samtlige av Erasures singler under tittelen «Total Pop! – The First 40 Hits» over to cd’er, blir dette derfor å regne som den – foreløpig – definitive oppsummering av Erasures bravader. I fin ånd, for oss som har sans for slike tråder, bygger det nye albumet i tittel så vel som design på det ypperlige «Pop! – The First 20 Hits» fra 1992.

De riktig ekstravagante gis for øvrig anledning til å velge en påkostet variant som inkluderer livealbum pluss en dvd bestående av opptak fra BBC i perioden 1986 til 2005. Skulle ikke det være nok; «Pop! Remixed» er en selvstendig utgivelse som byr på rekonstruksjoner og slippes den 09. februar. Vinteren byr med andre ord på rikelig anledning til gjenhør med Erasure.

Mer info via www.erasure365.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments