Magazine gjenforenes

Magazine

For første gang siden 1980 vil Magazine i februar kommende år bli å oppleves live. Annonsert som begrenset til to konserter, ingen permanent gjenforening er diskutert. The Forum, London og The Academy 1, Manchester hhv. den 13. og 14. februar vil være åsteder. Billettene legges ut for salg den 15. september.

Howard Devoto, Barry Adamson, John Doyle og Dave Formula stiller alle, hvem som erstatter avdøde gitarist John McGeoch er foreløpig ikke avklart. Robin Simon vil dog være et mulig tips, han var medlem for en kort periode i 1980 og samarbeidet nylig med Dave Formula på sistnevntes soloalbum «Satellite Sweetheart» (satt opp for release i 2009).

Med dette band og deres låter er det muligheter for at vi får høre mer enn bare nostalgisk planking

Gjenforeninger ser vi mange, altfor mange, av, med svært varierende resultater som utfall. Hva gjelder Magazine er det imidlertid bedre grunner til å håpe på magi enn i de fleste andre tilfeller. Som postpunkens kanskje aller smarteste band, med et låtmateriale som i bredde så vel som kvalitet er nesten latterlig sterkt og tidløst, fremført av musikere hvis evner fikk flertallet av samtidige band til å fremstå som de dilettanter de jo faktisk var; hviler det store forventninger til konsertene. For med dette band og deres låter er det muligheter for at vi får høre mer enn bare nostalgisk planking, denne gjengen bør være i stand til å tilføre det gamle materialet nye dimensjoner.

For de mange som ikke får tatt turen i februar, er trøsten at begge konserter vil festes til tape med tanke på mulig utgivelse senere i 2009.

Se myspace.com/magazineofficial for mer informasjon.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments