The Fuzztones Forever

The Fuzztones

Forrige år inviterte The Fuzztones til gravøl med «The Final European Tour», en ferd som også inkluderte Garage, Oslo i påskedagene. Men farvel ble det ikke, allerede denne høst vil The Gurus Of Garage Grunge returnere.

«The Final European Tour», annonsert som så men egentlig del av «Horny As Hell Tour», fremviste et ekstraordinært The Fuzztones. Med seg hadde de tre blåsere og fremførte gammelt og nytt i tildels ny drakt. Frontmann Rudi Protrudi hadde, etter syvogtyve år, tiltenkt punktum etter dette; men inspirert av den utvidede besetningen gikk bandet i studio for å overføre soundet til plate.

The Fuzztones

«Horny as Hell – The Final European Tour»

«Horny As Hell» er ferdig innspilt og forventes å få utgivelse i september / oktober. Totalt sytten kutt, både nye titler såvel som fjonge nyinnspillinger av klassikere som «Ward 81», «She’s Wicked» og «Third Times The Charm». Med blåseseksjon, fire kvinnelige korister og Hammond som erstatning for varemerket Vox.

I månedene mai / juni tok «The Final European Tour – Part 2» fatt i de sydlige strøk av Europa, i oktober / november står den nordlige del for tur. The Fuzztones blir igjen å oppleve på Garage i Oslo, kryss av fredag den 31. oktober. Skulle du mot formodning være blank på hva og hvem; test «LSD 25» (2005) for god introduksjon.

Mer info via http://fuzztones.net