Funplex with the B-52’s

The B-52's

Et av galaksens klart bedre partyband er straks rede med sitt første album på seksten år. «Funplex» har ligget i kortene et års tid, den 26. februar neste år slipper Astralwerks produktet løs til glede for rock lobsters og andre dansevillige.

The B-52’s pakket mer eller mindre sammen etter «Good Stuff» i 1992, det selv om «(Meet) The Flintstones» (da som The BC-52’s) fra 1994 hoppet høyt og har blitt stående blant bandets større hits. To nye kutt i forbindelse med samlealbumet «Time Capsule – Songs For A Future Generation» (1998) har siden vært det eneste livstegn.

Bandet består fortsatt av fire av fem (gitarist Ricky Wilson døde i 1985) medlemmer som møtte opp til første samling i 1976; Fred Schneider, Kate Pierson, Cindy Wilson og Keith Strickland. «Funplex» er produsert av Steve Osborne – bl.a. jobbet med New Order – , antatt førstesingle bærer tittelen «Pump».

Funplex:

Planet Claire / Rock Lobster / Private Idaho / Quiche Lorraine (live) / Mesopotamia / Summer Of Love (original unreleased mix) / Channel Z / Deadbeat Club / Love Shack / Roam / Good Stuff / Is That You Mo-Dean? / (Meet) The Flintstones / Debbie / Hallucinating Pluto

Mer info via http://theb52s.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments