Love Blonde

Kim Wilde, The Very Best Of

Kim Wilde, The Very Best Of
EMI, cd 2001

At fjorårets «Never Say Never» ikke sparket Kim Wildes karriere inn i nytt gir, falt vel ikke som en bombe i noens hage. Med det står Wildes fasit der den har stått i mange år; en håndfull minneverdige singler og en artist hvis ettermæle lever bedre på et velvalgt samlealbum enn på et hvilket som helst studioalbum.

Der kommer «The Very Best Of» inn som et mer enn godt nok alternativ, med mulig varsko til de raringene som måtte mene at Wilde ikke er komplett uten tøysehit’en «Rockin’ Around The Christmas Tree» (begått sammen med Mel Smith i 1987). For med unntak av nevnte kapsler «The Very Best Of» i kronologisk rekke hva menigmann og -kvinne trenger av Wilde.

Som best var Wilde de første par årene, da stod hun for en frisk miks av maskinell bubblegum og yppig powerpop («Water On Glass» er et solid argument). Senere ble det litt variabelt av både det ene og det andre, men bror og far Wilde snekret nok gode singler gjennom årene til at de seksten som ligger her gir jevn trivsel fra start til slutt.

TRACKS

Kids In America / Chequered Love / Water On Glass / Cambodia / View From A Bridge / Child Come Away / Love Blonde / Rage To Love / You Keep Me Hanging On / Another Step (Closer To You) / You Came / Never Trust A Stranger / Four Letter Word / Love Is Holy / If I Can’t Have You / Loved / View From A Bridge (raw remix) / Kids In America (d-bop’s bright lights mix)

Produsert av Ricky Wilde, Marty Wilde, Rick Novels, Ian Masterson og Terry Ronald