The Affectionate Punch

Associates, The Affectionate Punch

Associates’ debutalbum fra 1980 blir for aller første gang lansert på cd i sin opprinnelige form. Albumet ble nylansert på cd tilbake i 1997, men da i en remikset utgave med en annen låtrekkefølge enn den originale vinylversjonen.

«The Affectionate Punch» ble først utgitt av Fiction i 1980, dernest relansert av samme selskap to år senere i forbindelse med at oppmerksomheten rundt Associates var sterkt voksende. Utgivelsen fra 1982 ble gitt ny miks og en radikalt endret rekkefølge av spor, hvilket gjør de to versjonene av albumet svært ulike. Da «The Affectionate Punch» til sist kom på cd, straks etter Billy MacKenzies død i 1997, var det utgaven fra 1982 som ble utgitt.

Det er derfor på høy tid at det originale albumet endelig blir tilgjengelig i cd-format. Universal Music slipper «The Affectionate Punch» den 1. august, med fire bonusspor og remastered – men ikke remikset! – lyd samt i korrekt rekkefølge fra én til ti.

The Affectionate Punch

 1. The Affectionate Punch
 2. Amused As Always
 3. Logan Time
 4. Paper House
 5. Transport To Central
 6. A Matter Of Gender
 7. Even Dogs In The Wild
 8. Would I Bounce Back
 9. Deeply Concerned
 10. A
 11. You Were Young (bonus track)
 12. Janice (bonus track)
 13. Boys Keep Swinging (mono version) (bonus track)
 14. Mona Property Girl (bonus track)