Never Never Comes

Classix Nouveaux, The Very Best Of

Classix Nouveaux, The Very Best Of
EMI Gold, cd 2003

EMI Gold utfører som regel anstendig arbeid med sine mange samlealbum, «The Very Best Of Classix Nouveaux» er i så måte ikke noe unntak. Et fornuftig utvalg låter fra Classix Nouveaux’ katalog presenteres med god lyd, rammes inn av noen fine fotografier og opptrykk av et par singleomslag, og kranses av grunnleggende data rundt hvert kutt samt en kort – altfor kort, når sant skal sies – linernote av vokalist Sal Solo.

Classix Nouveaux var verken størst, best, viktigst eller blant de mest suksessrike av de britiske øyers nyromantikere, evner, stil og en viss egenart var de dog likevel i besittelse av. «The Very Best Of» henter sitt materiale fra årene 1980 til 1983, en gullalder i britisk pop som også Classix Nouveaux bidro til å berike. «Is It A Dream», «Guilty», «Never Never Comes» og «The Robots Dance» er alle liflig, romantisk pop og eksempler på at Classix Nouveaux på deres beste kunne spise drops med de virkelig store.

TRACKS

Is It A Dream (extended version) / Guilty (new version) / Never Never Comes / Inside Outside / Forever And A Day (extended version) / No Sympathy (No Violins) / Never Again (The Days Time Erased) / No Other Way / Soldier / La Verité / The End… Or The Beginning / Where To Go / The Robots Dance (new version) / Nasty Little Green Men / Tokyo / Because You’re Young