Scritti Politti samler gamle takter

Scritti Politti
Scritti Politti - "Early"

Green Gartside og hans Scritti Politti har på ingen måte oversvømmet sine tilhengere med nytt materiale de seneste femten til tyve årene, hvilket gjør at selv en oppsummering av tidlige sanger imøtesees med en viss forventning.

Albumet «Early» lanseres av Rough Trade den 14. februar, et album som ikke samler et sett antatt best of men heller knytter sammen bandets aller første utgivelser. Det omfatter nærmere bestemt alt i tidsperioden fra debutsingelen «Skank Bloc Bologna» (1978) og til singelen «The Sweetest Girl» (1981), og inkluderer ep’ene «4 A Sides» og «Work In Progress» (med materiale hentet fra den alltid uunngåelige Peel Sessions).

Deler av materialet har tidligere ikke vært tilgjengelig på cd, noe som bidrar til å gjøre «Early» til et etterlengtet dokument for alle som er nyfikne på Scritti Polittis tidligste bevegelser.

Early:

Skank Bloc Bologna / Is And Ought The Western World / 28/8/78 / Scritlocks Door / Opec – Immac / Messthetics / Hegemony / Bibbly-O-Tec / Doubt Beat / Confidence / P.A.S. / The «Sweetest Girl» / Lions After Slumber

Mer info via www.roughtraderecords.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments