Don’t Stop The Dance

Bryan Ferry + Roxy Music, The Platinum Collection

Bryan Ferry + Roxy Music, The Platinum Collection
Virgin, 3cd 2004

Iden rikholdige garderoben merket samleplater med Bryan Ferry og / eller Roxy Music har det ikke alltid vært like lett å plukke ut det korrekte plagget. «The Platinum Collection» løser det problemet en gang for alle, og overflødiggjør samtidig langt på vei alle andre samlere.

For første gang er samtlige – 45 i tallet – britiske singleutgivelser av Roxy Music og Bryan Ferry i perioden 1972-2002 samlet på ett brett. Bak et noe billig omslagsbilde skjuler det seg en god booklet med samtlige singlecover avbildet og korte linernotes til hvert spor.

For drøyt to hundrelapper hos landets dominerende platekjede kan du gjennom 3 cd’er tilegne deg en flott oversikt over et band og en artist som i større grad enn de fleste andre influerte mye av den beste popmusikken på 80-tallet. Det blir neppe utgitt en bedre samleplate enn «The Platinum Collection» i 2004.

TRACKS

CD1: Virginia Plain / Pyjamarama / Do The Strand / A Hard Rain’s A-Gonna Fall / Street Life / All I Want Is You / The ‘In’ Crowd / Smoke Gets In Your Eyes / You Go To My Head / Love Is The Drug / Both Ends Burning / Let’s Stick Together / The Price Of Love / This Is Tomorrow / Tokyo Joe

CD2: Sign Of The Times / What Goes On / Carrickfergus / Trash / Dance Away / Angel Eyes / Over You / Oh Yeah / Same Old Scene / Jealous Guy / More Than This / Avalon / Take A Chance With Me / Don’t Stop The Dance / Windswept

CD3: Slave To Love / Is Your Love Strong Enough? / The Right Stuff / Kiss And Tell / Limbo / He’ll Have To Go / I Put A Spell On You / Will You Love Me Tomorrow / Girl Of My Best Friend / Your Painted Smile / Mamouna / As Time Goes By / Goddess Of Love / It’s All Over Now Baby Blue / Fool For Love

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments